Гандбольний «Мотор» отримав шанс достроково вийти в плей-офф Ліги чемпіонів

Гандбольний «Мотор» отримав шанс достроково вийти в плей-офф Ліги чемпіонів

Якщо «Мотор» обіграє «Спортинг», то українці стануть недосяжними для всіх команд

«Бешикташ» в першому матчі 8-го туру групи D Ліги чемпіонів здобув вольову перемогу над «Металургом» (32:29), тим самим зробивши подарунок «Мотору», якому для виходу в плей-офф досить обіграти «Спортинг».

Після семи турів перевага «Мотора» над найближчим суперником – «Спортингом» - становило три очки.

«Бешикташ» і «Металург» відставали на чотири очка і зберігали хіба математичні шанси на продовження боротьби за вихід в плей-офф.

Проте, для дострокового фінішу на другому місці і виходу з групи «Мотору» треба було не тільки перемагати «Спортинг», але і розраховувати на «Бешикташ» в паралельному матчі.

Якби представники Туреччини відібрали очки у «Металурга» з Македонії, а «Мотор» набрав два очки в матчі зі Спортингом - український клуб став би недосяжним для всіх суперників за два тури до кінця групового етапу.

Перша частина завдання вже вирішена. «Бешикташ» зумів здолати «Металург» - 32:29. Македонці чудово почали матч, заволодівши перевагою в три-чотири м'ячі.

Проте, ближче до перерви «Бешикташ» скоротив відставання до двох голів. А в другому таймі господарі майданчика впевнено дотиснули суперника. «Бешикташу» вдалося перетворити рахунок 16:19 на 21:19. «Металург» спробував миттєво відповісти - 21:21, але господарі тут же зробили ще один ривок, 26:22.

Більше повернутися в гру македонцям не вдалося. Підсумковий рахунок - 32:29 на користь чемпіонів Туреччини. Таким чином «Бешикташ» скоротив відставання від «Мотора» до двох очок і піднявся на третє місце.

Але якщо в своєму матчі 8-го туру «Мотор» обіграє «Спортинг» - українці стануть недосяжними для «Бешикташа», як і для всіх інших.

Гандбольна Ліга чемпіонів. Група D

8-ий тур

«Бешикташ» (Туреччина) – «Металург» (Македонія) - 32:29 (13:15)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: