Гравець молодіжної збірної України прийняв грузинське громадянство

Гравець молодіжної збірної України прийняв грузинське громадянство
Бека Вачіберадзе. Фото ФФУ

Бека Вачіберадзе більше не гратиме у футболці української збірної

ФІФА задовольнив клопотання капітана молодіжної збірної України Беки Вачіберадзе про отримання грузинського футбольного громадянства.

Цей гравець був одним з не багатьох футболістів 1996 року народження, який у складі юнацьких збірних України пройшов шлях від групових до фінальних етапів чемпіонатів Європи U-17 і U-19. Був капітаном юнацької команди «Шахтаря», яка дійшла до фіналу Юнацької ліги УЄФА.

В останні чотири місяці він підтримував форму з грузинським «Локомотивом», чекаючи оформлення документом для роботи за кордоном.

«Я давно прийняв рішення виступати за збірну Грузії. Інша справа, що хотів зробити це після закінчення відбірних ігор за українську молодіжку, щоб не підводити тренера та команду», - сказав він.

«Шкода, що останнім часом в українському футболі з'явилося багато політики, ставлення до мене змінилося, і я це відчув. Не буду бідкатися або робити вигляд, ніби нічого не помічаю. Прийняв все, як є», - додав Вачіберадзе.

«Думаю, що мені немає в чому дорікнути. Я завжди повністю віддавався на футбольному полі, і головним для мене завжди залишалися результати команди. Упевнений, що люди мене зрозуміють», - підсумував футболіст.

Натомість, ще один бразильський гравець «Шахтаря» може отримати українське громадянство.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: