Грозний після поразки від «Шахтаря» має намір відправити кількох гравців у дубль

Грозний після поразки від «Шахтаря» має намір відправити кількох гравців у дубль
В`ячеслав Грозний
Фото взяте з сайту tribuna.com

Наставник «Арсеналу» розлючений відношенням своїх футболістів до гри

Головний тренер «Арсенал-Київ» В'ячеслав Грозний був незадоволений не так результатом, як грою своєї команди в матчі з «Шахтарем» (0:3).

«У мене була серйозна, жорстка розмова з футболістами після завершення матчу. Гравці центральної зони не йшли у відбір, грали тільки на чистих м'ячах. Випало шість основних гравців і їм треба було доводити, що вони гідні того, аби грати за основу. Після матчу деяким з них я сказав, що вони будуть грати за дубль.

Можна програти «Шахтарю» або «Динамо», але показати хороший футбол. Чому Акулінін виконав більше чорнової роботи, ніж усі півзахисники разом узяті? Мене не влаштовує ставлення до гри деяких футболістів.

Я тому і виступаю за необмежену кількість замін, щоб можна було всіх змінити. Мене не влаштовує, що ніхто йшов у відбір. З 25-ої хвилини команда почали грати статечно, так не можна з «Шахтарем». Вони боялися «Шахтаря», роблять такі помилки, яких немає на тренуванні.

Коли я був тренером «Арсеналу» у 2002-2004 роках, тоді на полі працювали всі і ми грали внічию з «Шахтарем», а зараз результату немає», - сказав Грозний в інтерв'ю телеканалу «Футбол 2».

Нагадаємо, В'ячеслав Грозний зазнав другої поразки у керма столичної команди у матчі проти «Шахтаря».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: