Гусєв попрощався з «Динамо»: Вдячний команді і уболівальникам за всі ці роки

Гусєв попрощався з «Динамо»: Вдячний команді і уболівальникам за всі ці роки

Ветеран «Динамо» звернувся до вболівальників і колишніх партнерів

Півзахисник Олег Гусєв, провівши понад 13 років в «Динамо», отримав статус вільного агента, повідомляє офіційний сайт столичного клубу. Прощаючись з клубом і вболівальниками, гравець зазначив: «Як і багато хлопців, я вболівав за київське «Динамо» з самого дитинства, і був гордий і щасливий протягом багатьох років захищати честь найтитулованішого клубу України – як на внутрішній арені, так і в європейських турнірах. Окремі слова подяки хотілося б висловити шанувальникам команди, які весь цей час вболівали за команду та за мене особисто, – я завжди відчував вашу підтримку», - зазначив гравець.

«Не можу не сказати окремо про базу в Конча-Заспі. Заїзди перед матчами, щоденні тренування, відновлювальні заходи – на тренувальній базі я проводив дуже багато часу. Хотілося б подякувати всім працівникам бази, які створювали і створюють для нас прекрасні умови і висловити слова вдячності всім службам і персоналу, причетним до команди. Я завжди відчував підтримку і готовність допомогти у вирішенні будь-якого питання, що дозволяло не розпорошуватися на дрібниці і думати виключно про футбол», - продовжив Гусєв. "Хотілося б побажати «Динамо» успіхів у подальшому. Як кажуть, без поразок не буває перемог – так от, нехай у команди цих поразок буде якомога менше», - підсумував футболіст.

Нагадаємо, що Гусєв залишив київське «Динамо» 17 грудня. На даний момент до гравця проявляють інтерес низка зарубіжних клубів.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: