Гвардіола: Хотілося б, щоб Сільва залишився з нами і надалі

Гвардіола: Хотілося б, щоб Сільва залишився з нами і надалі

Іспанець вже виступає за «Манчестер Сіті» протягом семи сезонів

Головний тренер «Манчестер Сіті» Жузеп Гвардіола розраховує  на продовження контракту з досвідченим півзахисникои Давідом Сільвою.

На початку вересня The Times інформував про переговори «містян» з іспанцем з приводу нового контракту. Поточний договір Сільви закінчується влітку 2019-го, і не дивлячись на те, що хавбек є одним з найбільш вікових футболістів команди, Гвардіола хоче продовжити з ним співпрацю.

«Хотілося б, щоб Сільва залишився з нами і надалі, але це вирішувати йому. У мене немає ніяких сумнівів з приводу Давіда. У всьому світі він визнаний як один з найкращих гравців. Партнери по команді бачать в ньому досить якісного виконавця, його люблять фани і ЗМІ, Сільва - особливий гравець», - цитує слова Гвардіоли Sky Sports.

«Сільва - частина історії Манчестер Сіті, покоління гравців разом з Джо Хартом, Венсаном Компані, Серхіо Агуеро, Яя Туре, завдяки яким команда стала хорошою. Вони багато в чому нам допомогли, Давід - зокрема. Він дуже важливий гравець для нас», - сказав наставник «містян».

Іспанець виступає за «Манчестер Сіті» протягом семи сезонів. Він був придбаний у «Валенсії» влітку 2010-го за 28,8 мільйона євро, після чого став важливим футболістом команди.

У нинішньому сезоні 31-річний Сільва зіграв в дев'яти поєдинках за «Манчестер Сіті» і віддав 8 гольових передач у всіх турнірах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: