Ігор Суркіс жорстко «пройшовся» по Фоменку

Ігор Суркіс жорстко «пройшовся» по Фоменку

Президент «Динамо» Ігор Суркіс розкритикував кадрову політику головного тренера збірної України Михайла Фоменка.

 Головним каменем у город наставника з боку боса киян стало включення в заявку на Євро-2016 Анатолія Тимощука.

«Випустивши Тимощука на останній фактично хвилині, тренерський штаб наголосив на своїй неспроможності. Тимощук зіграв, якщо не помиляюся, 144-й матч за збірну - і не сталося б, думаю, нічого страшного, якби дійшов цього рубежу в іншому матчі. Саме потрапляння цього гравця, безумовно, авторитетного, і який багато зробив у футболі, в заявку виглядало не надто зрозумілою преференцією», - сказав Суркіс в інтерв'ю "Спорт-Експрес в Україні".

Також президент «біло-синіх» висловив переконання в тому, що Олег Гусєв був би вкрай корисним нашій збірній на Євро-2016.

«Особисто мені здається незбагненним рішення Фоменка взяти на чемпіонат Європи гравця для мікроклімату, заздалегідь знаючи, що той багато не зіграє, але не взяти людей, здатних принести реальну користь команді. Якщо розбирати зустріч з поляками, то Артем Федецький - справжній бойчуга, віддає себе на полі з першої до останньої хвилини. Але в останні 20-30 хвилин було видно, що сили у нього під кінець - і тут би, з моєї точки зору, каші не зіпсував Олег Гусєв. Збірна з новими силами нагнітала б гостроту на правому фланзі», - заявив Суркіс.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: