Інспектори ФІБА перевірили заявку Запоріжжя на чемпіонат Європи

Інспектори ФІБА перевірили заявку Запоріжжя на чемпіонат Європи
Інспекція ФІБА в Запоріжжі
ФБУ

У місті мають відбутися матчі групового етапу жіночого ЄвроБаскета-2021

Напередодні Запоріжжя відвідала інспекція ФІБА. Головна мета – перевірити готовність міста приймати матчі жіночого чемпіонату Європи з баскетболу 2021 року.

Міський голова Володимир Буряк зустрівся з представниками ФІБА. Запевнив, що міська влада зацікавлена у проведенні такого турніру у місті, готова всебічно сприяти у вирішенні можливих питань проведення змагань.

У місті мають відбутися поєдинки групового етапу для двох груп. Серед них має бути і збірна України. Ще дві групи гратимуть у Стокгольмі, адже Україна претендує на чемпіонат Європи спільно зі Швецією.

У Запоріжжі матчі мають відбуватися в оновленому Палаці спорту «Юність». У ньому вже грають поєдинки гандбольної Ліги чемпіонів, баскетбольної Суперліги. Тут також грала поєдинок кваліфікації чемпіонату світу чоловіча національна збірна України.

Матчі плей-оф чемпіонату Європи мають відбуватися в столичному Палаці спорту. Саме з Києва напередодні й почали інспекцію представники ФІБА.

За чемпіонат Європи 2021 року також веде боротьбу спільна заявка Іспанії та Франції. Переможця тендеру ФІБА назве 15 липня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: