Із «Гертою» «Зоря» постарається зіграти на максимальних обертах

Із «Гертою» «Зоря» постарається зіграти на максимальних обертах
Юрій Вернидуб. Фото ФК «Зоря»

Це пообіцяв головний тренер луганського клубу

Наставник «Зорі» Юрій Вернидуб поділився очікуваннями від матчу Ліги Європи проти «Герти»

На передматчевій прес-конференції він зауважив, що настрій у команди хороший, інформує офіційний сайт луганського клубу.

«Ми перед цим виграли, у важкій грі здобули перемогу над «Сталлю». Зараз робимо все для правильної підготовки та гідної гри проти «Герти». Впевнений, буде хороша гра. Очки потрібні і «Зорі», і «Герті». Тому постараємося зіграти на максимальних обертах. Точно так, як і «Герта». Нехай переможе сильніший», - сказав він.

«Я багато чого побачив у грі «Герти», добре вивчивши суперника, та передав це хлопцям. Це команда, яка любить грати в агресивний футбол. Хоча у чемпіонаті Німеччини грає від оборони за рахунок швидких контратак. Але гра в Швеції показала, що вони можуть і пресингувати, і намагатися грати першим номером», - додав наставник.

За словами Вернидуба, у нього є варіанти, як зіграти більш агресивно, а також і від оборони.

«Особисто я вважаю, що фаворитами нашої групи є «Атлетик» і «Герта». Вони беруть участь у топ-чемпіонатах. Може, більшою мірою, нас і шведів ці клуби недооцінили», - підсумував він.

Нагадаємо, матч 3-го туру групового етапу Ліги Європи «Зоря» - «Герта» відбудеться у четвер, 19 жовтня, на «Арені-Львів». Початок о 20:00 за київським часом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: