Євро-2016. У збірній Росії сталася бійка після поразки від Словаччини

Гравці збірної Росії не контролювали свої емоції після болючої поразки від Словаччини (1:2) на Євро-2016.

«Після матчу зі Словаччиною Мамаєв зайшов в роздягальню і відразу почав обурюватися вголос тим, що Леонід Слуцький випустив його тільки в другому таймі. "Мертві словаки, з ними навіть внічию соромно грати, а ми про..... цим лохам. Ну а х..., якщо тренер ставить до складу це лайно (і показує при цьому на Нойштедтера) і тільки в перерві випускає нормальний склад», - кричав Мамаєв.

Конфлікт продовжився наступного дня перед тренуванням росіян, коли Слуцький запропонував Мамаєву вибачитися та отримав різку відмову. Наставник збірної Росії розлютився і натякнув на те, що не дарма свого часу прибрав Мамаєва з ЦСКА. Однак, і цього разу словесну перепалку між гравцем та тренером вдалося вгамувати.

«Втім, на планових заняттях в тренажерному залі Мамаєв знову порушив питання щодо профпридатності Слуцького. І тут вже не витримали нерви у Широкова. Він підійшов і різко вдарив Павла в око. Гравці ЦСКА тут же оточили Мамаєва і дали зрозуміти, що якщо той почне рипатися, то отримає ще не один раз. В результаті відкрите тренування почалося без Мамаєва, який за офіційною версією забився в тренажерному залі  », - цитують російські ЗМІ джерело в збірній.

Відзначимо, що на матч з Уельсом Мамаєв вийшов з підбитим оком.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: