Євро-2016. Угорщина створила гучну сенсацію, динамівець Драгович підставив свою команду

Збірна Австрії сенсаційно програла Угорщині в стартовому турі групи F. Поєдинок на «Стад-де-Бордо» завершився несподіваною перемогою сусідів України з рахунком 2:0.

Номінальні господарі вже на першій хвилині могли відкривати рахунок. Захисник «Баварії» Давід Алаба наважився на удар з-за меж штрафного і потрапив у штангу.

Австрійці очікувано більше володіли м'ячем, контролюючи хід зустрічі. При цьому підопічні Марселя Коллера ніяк не могли підібрати ключ до воріт угорців. А в другому таймі справи Австрії значно ускладнилися. Спершу Салаї вивалився один на один після стіночки з Кляйнхайслером і спокійно пробив повз Альмера, а через три хвилин захисник київського «Динамо» Александар Драгович підставив свою команду, отримавши другу жовту картку.
 
Намагаючись врятувати матч, австрійці кинулися відіграватися і в кінці поєдинку пропустили разючу контратаку збірної Угорщини. Добив суперника Золтан Штібер. Форвард впевнено переграв воротаря, вийшовши з ним на рандеву.

Варто зазначити, що до цього матчу Угорщина востаннє забивала 44 роки тому. Саме тоді наші сусіди брали участь на чемпіонаті Європи. 
 
ЄВРО-2016
 
Група F
 
Австрія - Угорщина - 0:2 
 
Голи: Салаї, 62, Штібер, 88
 
Вилучення: Драгович, 66


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: