Капітан «Динамо»: За рахунок таких ігор, як з «Лаціо», і можна зростати

Капітан «Динамо»: За рахунок таких ігор, як з «Лаціо», і можна зростати
Микола Морозюк. Фото ФК «Динамо»

На думку Миколи Морозюка, після таких поєдинків кияни можуть додавати у командній грі

«Динамо» не звертало увагу на те, як грає «Лаціо» у першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи, адже у команді знали, як суперник діє вдома.

Так прокоментував нічию у Римі капітан «біло-синіх» Микола Морозюк, якого цитує офіційний сайт київського клубу.

«Чесно кажучи, результат непоганий, як для виїзної гри. Перший тайм зіграно, і тепер у Києві буде дуже важка гра. Там усе буде вирішуватися», - почав він.

«Будь-якій команді, яка швидко працює з м’ячем, важко протистояти. Ми не звертали уваги на те, хто й як буде грати у суперника. Ми знали їхню силу, як вони грають удома. Налаштовувалися на дуже важку гру, і головне, що, як би не було важко, досягли позитивного результату», - пояснив футболіст.

За словами Морозюка, команді приємно, що вдалося порадувати вболівальників.

«Я так само казав хлопцям перед грою, що ми маємо бути один за одного з першої й до останньої хвилини, єдиним цілим, і лише так можна досягти позитивного результату. На даний момент можу лише порадіти за команду», - зауважив він.

«Десь інколи хвилюємося, моментами можна зіграти надійніше, але поспішаємо. Утім, саме за рахунок таких ігор можна зростати та додавати в командній грі. Багато молодих хлопців сьогодні вийшли на поле, непогано зіграли. Для них це також позитивні моменти», - підсумував Морозюк.

Дивіться фотогалерею, як 11 гладіаторів київського «Динамо» обрізали крила «орлам» у Римі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: