Київське «Динамо» влаштувало зустріч випускників на честь 90-річчя

Київське «Динамо» влаштувало зустріч випускників на честь 90-річчя

Також свій ювілей і в дитячо-юнацької футбольної школи «Динамо»

На дитячо-юнацької базі «Динамо» (Київ) на Нивках відбувся турнір за участю вихованців відомої футбольної школи

 В цьому році київське «Динамо» святкує 90 років з дня заснування клубу. Також свій ювілей і в дитячо-юнацької школи «Динамо», яка була заснована рівно 60 років тому.

До цих круглих дат був приурочений унікальний турнір, який відбувся у неділю на базі Дитячо-юнацької школи «Динамо» ім. Валерія Лобановського. На своєрідну футбольну «зустріч випускників» були запрошені понад 300 футболістів і тренерів різних поколінь.

За головний приз змагань вели боротьбу чотири символічні збірні команди випускників «Динамо». Загалом же у турнірі взяли участь представники більш ніж 20 вікових груп - починаючи від молодших (1992 р.н.) до сивочолих ветеранів (1952 р.н.).

Всі поєдинки першого в історії Кубка ДЮФШ «Динамо» (Київ) пройшли в напруженій боротьбі. Дрібний дощ, що йшов сьогодні в Києві, не завадив гравцям показати майстерність. Спочатку відбулися півфінали, в яких команди під керівництвом Анатолія Крощенка і Віктора Кащея виявилися сильнішими за колективи під керівництвом Олександра Шпакова і Віталія Хмельницького, повідомляє УНІАН.

У планах організаторів – організація щорічного турніру «Кубок ДЮФШ «Динамо».

Зазначимо, що дитяча футбольна школа «Динамо» має славну історію. З її стін випустилися сотні відомих футболістів, серед яких володарі «Золотого м'яча» Олег Блохін та Андрій Шевченко, а також Володимир Мунтян, Олексій Михайличенко, Олександр Шовковський та інші.

Тренерами ДЮФШ «Динамо» в різні роки були не менш талановиті фахівці Євген Рудаков, Олег Базилевич, Анатолій Бишовець, Олександр Леонідов, Віталій Хмельницький, В'ячеслав Семенов, Анатолій Шепель, Євген Котельников, Анатолій Крощенко та інші.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: