Клуб Першої ліги вимагає від «Вереса» розрахуватися за трьох футболістів

Клуб Першої ліги вимагає від «Вереса» розрахуватися за трьох футболістів

«Черкаський Дніпро» готується звернутися до органів футбольного правосуддя

«Черкаський Дніпро» виступив з відкритим листом за підписом генерального директора Сергія Богуславця, у якому висловлює обурення діяльністю «Вереса», який порушив, на думку черкащан, чинні правила при переході трьох молодих футболістів.

Стверджується, що рівненський клуб в обхід правил переманив і вже заявив для участі у турнірі дублерів трьох черкаських футболістів (двоє 1998 р.н., один - 1997-го), так і не врегулювавши всі формальності.

Мова про тих, хто виграв у цьому році з командою «Академія-Черкаський Дніпро» всеукраїнські змагання ПФЛ серед 19-річних: Іллю Нікітенка, Кирила Недождія та В'ячеслава Орла.

Богуславець поінформував, що представники «Вереса» були присутні на фінальній стадії змагань молодих футболістів у Закарпатті. Після яких, маючи можливість законно вирішити питання про перехід цих футболістів у «Верес», банально переманили футболістів. У липні ті просто перестали відповідати на дзвінки адміністрації «Черкаського Дніпра». 14-го їх внесли у заявку молодіжної команди «Вереса».

Гендиректор черкаського клубу стверджує, що кілька разів дзвонив президенту рівнян Олексію Хахльову та директору «Вереса» Андрію Паньківу з метою домовитися про компенсацію за підготовку футболістів.

За словами Богуславця, Хахльов і Паньків запевнили його, що незабаром питання буде вирішене. 28 липня «Черкаський Дніпро» направив у «Верес» лист з пропозицією виплатити компенсацію. У Рівному його отримали 31-го, однак, як випливає з того ж відкритого листа, до 14 серпня (втім, і до цього дня) кошти на рахунок ТОВ «ФК «Черкаський Дніпро» не надійшли.

31 серпня черкаський клуб направив ТОВ «ФК «Верес-Рівне» претензію з вимогою сплатити належні кошти, але відповіді так і не отримав. Більш того, відправлений «Укрпоштою» лист 43 дня замість належних 30-ти подорожував по країні і транзитом через Львів повернувся до Черкас, як не доставлений адресату.

У відкритому листі йдеться, що тепер «Черкаський Дніпро» залишає за собою право звернутися до органів футбольного правосуддя.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: