Колишній володар пояса, яким володіє Ломаченко, здобув ефектну перемогу нокаутом (відео)

Колишній володар пояса, яким володіє Ломаченко, здобув ефектну перемогу нокаутом (відео)
Жорстка рубка принесла перемогу Раймундо Бельтрану
boxingscene.com

Не дивлячись на вік, Раймундо Бельтран не посішає іти зі спорту

Побоїще в рамках першої напівсередньої ваги (до 63,5 кг) між ветераном рингу, мексиканським екс-чемпіоном світу Раймундо Бельтраном (36-8-1, 22 KO) і японцем Хірокі Окадою (19-1, 13 KO) на рингу Save Mart Arena у Фресно (штат Каліфорнія, США) завершилося перемогою латиноамериканця.

Аутфайтер з Японії очікувано взявся боксувати через джеб, змусивши мексиканського старожила попрацювати над тим, щоб нав'язати бій на ближній/середній дистанції. Після розвідки в стартовому раунді бійці взялися за справу в другій трихвилинці. Бельтран звалив Окада лівим хуком, але в кінцівці раунду і сам прозявив такий же удар, насилу витримавши подальше бомбардування - нахапався ударів, але не впав.

Ветеран зумів нав'язати вигідний для себе інфайтинґ, виключивши з гри джеб японця. Обидва вже на початку бою заробили по розсіченню біля лівого ока. До екватору Раймундо втомився, дав в шостому раунді попрацювати першим номером Окаді. Той дивідендів не знайшов.

У поєдинку збільшилася кількість клінчів, що трохи позначилося на видовищності. Розв'язка несподівано прийшла в дев'ятому раунді. Парочкою хуків Бельтран відправив Окаду в важкий нокдаун. Японець був явно приголомшений, але спробував продовжити бій. Штурм мексиканця завершився другим падінням японця. Рефері Джек Реїсс зупинив сутичку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: