Кубок України з регбі у нинішньому році здобув харківський «Олімп»

Кубок України з регбі у нинішньому році здобув харківський «Олімп»

У фінальному протистоянні харків'яни обіграли збірну Одеси

У повному емоцій матчі у відповідь фінальної дуелі Кубку України 2017 року з регбі чинні чемпіони країни здолали збірну Одеси.

Господарі провалили початок зустрічі, дозволивши підопічним Валерія Кочанова дуже швидко наростити перевагу у рахунку - Олег Косарєв забив штрафний, і тут же дві разючі атаки харків'ян завершили Валентин Литвиненко та В'ячеслав Пономаренко. Косарєв додав реалізацію та штрафний (0:18).

За катастрофічного результату «червоно-білі» піднеслися завдяки несподіваному прориву Хвічи Джгереная та спробі прямо по центру. Опісля мала місце потужна атака від ауту, яку завершив Віталій Крамаренко. Але два штрафних Косарєва звели успіхи одеситів нанівець - 14:24.

По ходу другої половини зустрічі господарі зуміли провести ряд небезпечних атак, але реалізували далеко не всі можливості. Спроба Олексія Новокрещенова з реалізацією та двома штрафними Примушинецкого, й Одеса вийшла вперед - 27:24.

Тільки-но це сталося, як харків'яни перехопили ініціативу, і Косарєв занесенням з реалізацією приніс своїй команді перемогу. 27:31 або 37:54 за підсумками двох зустрічей на користь «Олімпу». Закономірний успіх дружини Валерія Кочанова, яка допустила менше помилок і відстояла титул.

Кубок України з регбі

Збірна Одеси - «Олімп» - 27:31 (14:24)

На цьому сезон на внутрішній українській арені практично завершено, залишилися не зіграні тільки молодіжні першості та вища ліга.

Нагадаємо, раніше «Олімп» обіграв «Поділля» та став 13-разовим чемпіоном України з регбі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: