Легендарний тенісист продає свої тенісні трофеї, аби розплатитися з боргами

Легендарний тенісист продає свої тенісні трофеї, аби розплатитися з боргами

Борис Беккер потрапив у неприємну ситуацію

Легендарний німецький тенісист Борис Беккер виставив на продаж свої кубки переможця Вімблдону, щоб хоча б частково розплатитися з наявними у нього боргами.

Окрім цього, зірка планує продати колекцію елітних годинників, повідомляє Sun.

У 1980-х роках Беккер три рази ставав переможцем Вімблдонського тенісного турніру. Очікується, що продаж трофеїв принесе тенісистові понад мільйон євро.

За даними газети Frankfurter Allgemeine, загальна сума боргів Беккера перевищує 60 мільйонів євро. У червні 2017 року він був визнаний Лондонським судом банкрутом за позовом банку Arbuthnot Latham & Co на суму у 9 мільйонів фунтів стерлінгів. Також він повинен приблизно 37 мільйонів євро швейцарському бізнесменові Гансу-Дітріху Клевену.

Причиною фінансового краху зірки стали невдалі фінансові інвестиції, а також шлюборозлучні процеси. Йому довелося віддати більше 10 мільйонів євро своїй колишній дружині Барбарі, а також виплатити близько двох мільйонів фунтів стерлінгів російській моделі Анжелі Єрмакової, у якій від нього народилася дочка.

За деякими оцінками, нинішній стан Беккера не перевищує 500 тисяч євро і полягає в основному в цінних паперах і нерухомості, включаючи будинок на Майорці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: