Легіонери збірної України: перша частина сезону для Зінченка видалася вдалою

Легіонери збірної України: перша частина сезону для Зінченка видалася вдалою
Олександра Зінченко
Фото Павла Кубанова

Олександр отримував необхідну практику та навіть грав у Лізі чемпіонів

Перша частина сезону-2018/19 у «Манчестер Сіті» однозначно видалася для Олександра Зінченка вдалою.

Про це повідомляє офіційний сайт Федерації футболу України.

Про це свідчать як візуальні спостереження, так і сухі цифри: за весь минулий сезон півзахисник збірної України, якого головний тренер «Манчестер Сіті» Хосеп Гвардіола використовує на позиції лівого захисника, провів у складі «містян» 14 поєдинків і не відзначився у них результативними діями.

А у першій частині сезону-2018/19 Зінченко вже відіграв за «МС» дев'ять матчів і віддав два гольові паси. Причому сталося це у двох різних турнірах: у Лізі чемпіонів та англійській прем’єр-лізі.

Олександр досі не став гравцем основного складу одного з найсильніших клубів світу, але вже точно міцно закріпився в основній обоймі виконавців, яких Гвардіола використовуватиме до закінчення поточного сезону.

«Манчестер Сіті» поки що має змогу боротися за перемогу в чотирьох турнірах, отже, ігрова практика у Зінченка повинна ще бути.

Судячи з усього, свій перший матч у 2019 році український футболіст матиме змогу провести вже 6 січня, коли у межах Кубку Англії «Манчестер Сіті» прийматиме на своєму полі одного з аутсайдерів другого за рангом дивізіону англійського професіонального футболу – «Ротергем Юнайтед».

Нагадаємо, конкурент Луніна пропустив курйозний гол у чемпіонаті Іспанії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: