Ліга чемпіонів з гандболу. «Мотор» упевнено переміг «Бешикташ»

Ліга чемпіонів з гандболу. «Мотор» упевнено переміг «Бешикташ»

Запорожці нарешті перервали безвиграшну серію матчів і закріпилися на другій сходинці

Український «Мотор» в матчі 6-го туру Ліги чемпіонів з гандболу упевнено розібрався з турецьким «Бешикташем» (28:22), перервавши 3-матчеву безвиграшну серію.

Чемпіони України нарешті виграли, але їхня гра все ще занадто далека від оптимального рівня. Особливо чітко слабкість «Мотора» проявилася на старті поєдинку, коли «Бешикташу» вдалося перевернути рахунок з 1:3 в 6:4 на свою користь. По ходу цього успішного ривка представників Туреччини українці закинули всього один гол за десять хвилин, а більшість атак закінчувалися просто викинутими м'ячами в сторону воріт.

«Бешикташ» під час цього періоду повинен був ще створювати собі куди більш значний відрив, але завадив гостям воротар «Мотора» Геннадій Комок - на його рахунку кілька найважливіших сейвів, які дозволили господарям залишитися в грі. Найкраще говорять цифри - 50% відбитих ударів у воротаря «Мотора» після першого тайму.

Свій кращий сейв Комок зробив якраз за рахунку 4:- 6, коли зумів відбити вихід один на один після швидкої контратаки гостей, тим самим дозволивши господарям перевернути хід гри.

До кінця першого тайму «Мотор» видав серію 8:2, але за кілька хвилин до кінця знову зупинився – «Бешикташ» реалізував три швидких атаки і пішов на перерву з мінімальним відставанням в рахунку, 12:11 на користь господарів.

На старті другого тайму українська команда знову додала, а головним мотором господарів виступив Борис Пуховскі - він у результаті і став кращим бомбардиром гри. Запорожці швидко збільшили розрив до трьох, а потім і п'яти голів.

Остання 10-хвилинка починалася при рахунку 24:20 на користь «Мотора» і все, здавалося, було під контролем у господарів. Однак потім пішла 5-хвилинна серія без голі, по ходу якої «Бешикташ» скоротив відставання до двох голів. Проте, головний тренер «Мотора» вчасно взяв тайм-аут, після якого двічі відзначився Борис Пуховскі - тим самим остаточно зняв питання щодо переможця матчу.

У кінцівці матчу двічі в контратаках відзначився Денис Захаров, а «Мотор» відсвяткував перемогу з рахунком 28:22. Як і рік тому, «Бешикташ» програв в Харкові з різницею в шість м'ячів. Запорожці нарешті перервали безвиграшну серію і закріпилися на другій сходинці, випереджаючи на три очки «Бешикташ» і «Металург» (у македонців, правда, матч в запасі).

Ліга чемпіонів

Група D

6-й тур

«Мотор» - «Бешикташ» - 28:22

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: