Ломаченко став найефективнішим боксером світу з часів Мейвезера

Ломаченко став найефективнішим боксером світу з часів Мейвезера

Компанія CompuBox оприлюднила свій рейтинг найбільш ефективних боксерів сучасності

Компанія CompuBox, яка займається підрахунком статистики ударів, оприлюднила свій рейтинг найбільш ефективних боксерів сучасності, який формується дуже просто - чим більша різниця між відсотком точних ударів бійця і відсотком точних ударів його суперників, тим вище він йде в рейтингу.

Перше місце в рейтингу займає український боксер Василь Ломаченко, у якого показник ефективності становить +20,9 , тобто з кожної сотні викинутих ударів Ломаченка потрапляє на 20,9% більше ударів, ніж його опоненти. І це при тому, що і викидає ударів Василь, як правило, значно більше, ніж його суперники.

Друге і третє місця в цьому рейтингу поділяють казахстанец Геннадій Головкін і американець Андре Уорд, показник ефективності яких становить +15,1. На четвертому місці йде кубинець Ерісланді Лара (14,5), на п'ятому - японець Наойя Іноуе (+14).

У першу десятку рейтингу ефективності CompuBox входять також Теренс Кроуфорд, Ламонт Пітерсон, Хуан Франсиско Естрада, Роман Гонсалес і Едріен Бронер.

Варто відзначити, що коефіцієнт ефективності Василя Ломаченка найвищий з усіх боксерів з часів Флойда Мейвезера (+24,5).

В першу десятку рейтингу не входять українець Володимир Кличко і росіянин Сергій Ковальов, які колись були в ній, оскільки вони значно погіршили свій коефіцієнт ефективності в своїх останніх поєдинках проти Тайсона Ф'юрі і Андре Уорда відповідно.

У рейтинг поки не входить і українець Олександр Усик, але з іншої причини - ні в одному з його боїв підрахунок статистики ударів компанією CompuBox поки не проводився.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: