Львів'янка тріумфувала у світовій серії змагань з карате

Львів'янка тріумфувала у світовій серії змагань з карате

Катерина Крива завоювавала титул «Grand Winner»

В Окінаві (Японія) відбувся фінальний етап елітної серії змагань з карате "PremierLeague.Karate 1", який у загальному заліку визначив володарів титулу "Grand Winner" у кожній ваговій категорії серед чоловіків та жінок.

Представниця Львівської області, член національної збірної команди України  Катерина Крива, виступаючи у ваговій категорії - 50 кг, взяла участь у 7 етапах серії "PL.K1". За результатами виступів у Парижі (5 місце), Шарм-ель-Шейху (3 місце), Лашко (3 місце), Роттердамі (2 місце), Зальцбурзі (3 місце), Стамбулі (2 місце) та Гамбурзі (участь) ,вихованка "інфізівської" школи карате набрала у сумі 1 995 балів, що дозволило їй випередити усіх своїх найближчих конкуренток Беттіну Планк (Австрія) та Серап Озцелік (Туреччина) й посісти 1 місце, завоювавши титул «Grand Winner» у своїй ваговій категорії.

Нагадаємо, що переможець турніру визначався за загальною сумою балів, набраних на турнірах "PL.K1", із урахуванням зайнятих місць та кількості виграних поєдинків на цих представницьких змаганнях.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: