Маліновський: Забиті за збірну м'ячі додали впевненості

Маліновський: Забиті за збірну м'ячі додали впевненості
Руслан Маліновський
Фото Павла Кубанова

Але Руслан розуміє, що потрібно грати задля команди, а не на себе

Півзахисник бельгійського «Генка» та збірної України поспілкувався з пресою напередодні матчів головної команди країни проти Словаччини та Туреччини.

За словами футболіста, рік для збірної був позитивним, інформує офіційний сайт Федерації футболу України.

«Треба продовжувати ту серію без поразок, яка у нас склалася. У збірної хороший настрій, усі отримують задоволення від гри та викладаються по повній. Цей рік можна записати нам в актив, але він іще не завершився. Попереду дві гри, через які ми будемо готуватися до наступних поєдинків. Дуже важливо показати гарний футбол і результат», - сказав він.

«Звичайно, забиті за збірну м'ячі додали впевненості. Я давно хотів відзначитися у складі збірної, й от нарешті забив перший і другий м'ячі. Мені дуже приємно, і тепер головне – не зупинятися, прогресувати, показувати максимально якісний футбол», - додав Маліновський.

За словами футболіста, команді та йому особисто хочеться спробувати виграти наступні два матчі.

«Футбол – це командна гра. Коли гравець знаходиться на хорошій позиції, ти повинен віддати йому пас. Якщо цього не зробити – іде мінус і тобі, і всім іншим. Ти маєш максимально продуктивно грати на команду, а не шукати друзів. Але при цьому ми повинні залишатися на полі однією сім’єю», - підсумував він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: