«Манчестер Сіті» - володар Суперкубку Англії-2018

«Манчестер Сіті» - володар Суперкубку Англії-2018

«Містяни» перемогли «Челсі» завдяки дублю Агуеро

Підопічні Пепа Гвардіоли розпочали новий сезон в Англії, здобувши Суперкубок у протистоянні з одним зі своїх найпринциповіших суперників - лондонським «Челсі» на чолі з новим амбітним наставником, Маурісіо Саррі. 

Вже на 15-й хвилині матчу аргентинський нападник «Сіті» розрядив свою гармату та з лівої ноги спрямував м'яча у лівий кут воріт, що цього вечора захищав Віллі Кабальєро.

По перерві «аристократи» великими силами пішли вперед й у середині тайму наразилися на контратаку, яку точним пострілом завершив все той же Агуеро. 

Саррі намагався виправити ситуацію замінами, проте ані Вілліан, ані Мозес з Дрінквотером, що з'явилися на полі на результат матчу вплинути не змогли.

Футболісти «Манчестер Сіті» спокійно довели поєдинок до перемоги і додали черговий трофей до своєї скарбнички. Таким чином, клуб здобув вже п'ятий Суперкубок у своїй історії.

Слід зазначити, що українець Олександр Зінченко до заявки на матч не потрапив. Це вкотре додало масла у вогонь щодо його можливого трансферу з Манчестера до іншого клубу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: