Маркевич: З часом Лунін стане основним воротарем «Реала»

Маркевич: З часом Лунін стане основним воротарем «Реала»
Мирон Маркевич

Лунін відправиться на передсезонні збори з першою командою

Екс-тренер збірної України, «Металіста» і «Дніпра» Мирон Маркевич вважає, що воротаря Андрія Луніна чекає статус першого номера в «Реалі».

У п'ятницю, 22 червня, голкіпер «Зорі» підписав шестирічний контракт з мадридським клубом. Луганчани отримають за цей трансфер близько 12-14 мільйонів євро.

Маркевич зазначив, що заслуга хорошого розвитку Андрія лежить на тренерах «Металіста» і «Дніпра», а також на головному тренері «Зорі» Юрію Вернидубі.

«Звичайно, для Андрія це серйозний крок вперед. Він хлопець працьовитий. Спочатку Лунін починав грати у нас у футбольній школі «Металіста». Я його добре пам'ятаю. Потім наші шляхи перетиналися в «Дніпрі». В обох клубах з ним працювали хороші тренери. Ну і, звичайно, великий плюс в тому, що Вернидуб в нього повірив і дав грати. Ці складові посприяли тому, що він перейшов у «Реал». Думаю, з часом він стане основним воротарем команди», - цитує Маркевича Footboom.com.

Повідомлялося, що Лунін відправиться на передсезонні збори з першою командою, після чого буде вирішено - залишити його в команді або відправити в оренду. Якщо ж справа дійде до оренди, то напевно «Реал» відпустить його тільки в іспанський клуб для адаптації до середовища.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: