Марта Костюк вийшла у півфінал тенісного турніру в Китаї

Марта Костюк вийшла у півфінал тенісного турніру в Китаї
Марта Костюк. Фото: btu.org.ua

Українка Костюк втретє обіграла тенісистку з топ-100

Українська тенісистка Марта Костюк здобула чергову вольову перемогу на турнірі в Китаї категорії ITF Womens Circuit з призовим фондом $ 60,000.

На чвертьфінальній стадії Костюк за 2 години і 5 хвилин впоралася із другою ракеткою турніру Луксікой Кумкхум. Матч довго складався не за сценарієм 15-річної українки, але за рахунок характеру їй вдалося виграти, здавалося, вже програний матч.

Після провального першого сету Костюк продовжила віддавати один гейм за іншим. Перелом у грі настав за рахунку 2:5 - Марта на прийомі відіграла матч-бол і зробила один зворотний брейк. Через кілька хвилин Кумкхум знову на своїй подачі упустила матч-бол і дозволила юній суперниці зрівняти рахунок. На тайбрейку Костюк виграла чотири очки на прийомі і зрівняла рахунок.

У вирішальному сеті багато вирішив другий гейм, по ходу якого Костюк відіграла чотири брейк-поінта і не дозволила Кумкхум піти у відрив. Незабаром українка зробила два брейки підряд і впевнено зберегла здобуту перевагу.

Марта Костюк втретє обіграла тенісистку з топ-100 і опинилася в одній перемозі від дебюту в топ-150 світового рейтингу. У півфіналі українку чекає зустріч з 173-ю ракеткою світу з Росії Анною Калинською.

WU Xiaomin – 2018 з тенісу

ITF Womens Circuit

Жіночий тенісний турнір у Шеньчжені, Китай

Призовий фонд: $60,000

1/4 фіналу

Марта Костюк (Україна) - Луксіка Кумкхум (Таїланд, 2) - 1:6, 7:6 (4), 6:2

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: