Масса має намір продовжувати кар'єру гонщика Формули-1

Масса має намір продовжувати кар'єру гонщика Формули-1

На даний момент Масса з 34 очками займає 11-е місце в загальному заліку

Бразильський пілот Феліпе Масса хоче залишитися в команді Williams.

Нагадаємо, в кінці минулого року Феліпе Маса прийняв рішення завершити кар'єру, проте після того, як Williams втратив Валттері Боттаса, Массу умовили залишитися ще на рік.

Зараз же склалася зворотна ситуація: Маса хоче продовжувати кар'єру, однак кандидатами на його місце в Williams є Пол ді Реста, Паскаль Верляйн і Роберт Кубіца. Раніше було доведено, що другим пілотом Williams залишиться Ленс Стролла.

«Я повністю мотивований продовжувати. Вважаю, що вичавлюю максимум з машини і добре працюю з командою. Думаю, Williams варто зберегти поточний склад пілотів. Мені подобається Педді Лоу, він знає, що потрібно команді. Але не все залежить від нього. Рішення залежить від багатьох факторів, і гроші - частина цієї гри», - цитує Массу f1i.com

На даний момент Масса з 34 очками займає 11-е місце в загальному заліку. Однак бразильський ветеран вважає, що міг би перебувати набагато вище.

«Моє поточне місце в таблиці обумовлено тим, що відбувалося в трьох гонках, де я втратив приблизно 30 балів. З цими окулярами я б міг перебувати в таблиці поруч з хлопцями з Форс Індії», - сказав бразильский гонщик.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: