«Металіст 1925» проведе кібер-матч, щоб зібрати гроші на операцію клубній легенді

«Металіст 1925» проведе кібер-матч, щоб зібрати гроші на операцію клубній легенді

Ростислав Поточняк

Фото з соціальних мереж

У Харкові придумали, як допомогти легенді «Металіста»

Оскільки в державі нині діє заборона проведення спортивних подій - харківський «Металіст 1925» вирішив вийти в онлайн - команда в благодійному кібер-матчі збере гроші на операцію своїй легенді Ростиславу Поточняку.

Зараз легендарному гравцеві знадобиться операція із заміни тазостегнового суглоба, після якої Поточняка чекає тривалий курс реабілітації. Щоб допомогти йому, «Металіст 1925» проведе благодійну кібер-зустріч з краматорським «Авангардом».

При цьому уболівальникам пропонують не просто подивитися матч, але і взяти участь в зборі допомоги. Фанати зможуть подивитись онлайн-трансляцію віртуальної гри, якщо придбають квиток. Гроші підуть на операцію славетному футболісту.

Уродженець Львівської області 11 років відіграв за «Карпати», після чого перейшов в харківську команду. З «Металістом» досвідчений захисник пройшов шлях з другої ліги до вищого дивізіону.

Зазначимо, що «Карпати» своїй легенді допомагати не планують. Про тяжке становище футболіста нема жожднох згадки на офіційному сайту клубу, серед небайдужих лише працівники клубної прес-служби, але вони виступали як приватні особи.





Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: