Легендарний гравець львівських «Карпат» важко хворий і потребує допомоги

Легендарний гравець львівських «Карпат» важко хворий і потребує допомоги
Ростислав Поточняк залишив вагомий слід у двох клубах
Фото - Іван Вербицький

72-річний Ростислав Поточняк готується до операції

Ростислав Поточняк, один із найкращих ліберо українського футбол 70-х – початку 80-х років минулого сторіччя, днями готується перенести непросту операцію і потребує допомоги.

«Легендарний ветеран львівських «Карпат» і харківського «Металіста» Поточняк перебуває у ці дні в лікарні, - написав на власній сторінці у «Фейсбуку» багаторічний прес-аташе «Карпат» Юрій Назаркевич. – Найближчими днями на нього чекає складна операція по заміні кульшового суглобу.

Після чого доведеться пройти ще тривалий курс реабілітації. Для цього всього потрібні чималі кошти. Тож звертаємося до всіх небайдужих шанувальників гри легендарного та популярного футболіста по можливості надати посильну фінансову допомогу.

Кошти просимо переказувати на картку Приватбанку за номером: 5168 7573 4999 6878. Поточняк Ростислав Мирославович».

Ростислав Поточняк виступав у складі львівських «Карпат» у 1966-1977 роках, виграв із командою Кубок СССР-1969, пройшов з командою шлях із третього дивізіону совєцького футболу до четвертого місця у вищій лізі в сезоні-1976. З 1978-го по 1983 роки Поточняк грав у складі харківського «Металіста», з яким теж піднявся з другої ліги у вищу. З Ростиславом у складі слобожанці грали в фіналі Кубка СССР-1983.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: