Молодіжна збірна України поступилася одноліткам з Туреччини на баскетбольному турнірі в Києві

Молодіжна збірна України поступилася одноліткам з Туреччини на баскетбольному турнірі в Києві
Фото: ФБУ

Суперник наших хлопців номінально виглядав сильнішим за білорусів, яких напередодні українці впевнено здолали

Чоловіча молодіжна збірна України U-20 програла суперникам з Туреччини в матчі товариського турніру в столичному СК «Меридіан» – 61:79. 

Про це повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України.

Сьогоднішній суперник наших хлопців номінально виглядав сильнішим за білорусів, яких напередодні українці впевнено здолали.

Суперник одразу це підтвердив впевненим стартом. Прорив Берке й триочковий Арда зафіксували ривок 5:0. Лише після цього Тиртишник відкрив рахунок для господарів. Ледь зрівнявши рахунок, наші хлопці знову мали наздоганяти турків.

Лише після триочкового Войналовича українці вперше вийшли вперед – 11:10. Господарі відчули кураж й збільшили перевагу до чотирьох очок. Та в підсумку перша чверть завершилася за рівноваги.

Другу чверть гості почали влучним триочковим Алпа, який знову вивів їх вперед. Більшу частину часу на майданчику йшли рівна боротьба з перемінним успіхом. Та на заключній хвилині гості зуміли до великої перерви забезпечити собі 4 очки переваги. 

По перерві гра продовжилася за невеликої переваги гостей. Однак до кінця третьої чверті гостям вдалося розігнатися й піти в відрив на 11 очок.

На початку заключної чверті гості впевнено контролювали гру. Різниця в рахунку зросла вже до 18-ти очок. Щільний захист суперника ефективно заважав українцям спробувати скоротити відставання. За 5 хвилин до кінця ігрового часу гості вже мали 20 очок переваги.

У підсумку збірна Туреччини перемогла в 18 очок.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: