Молодіжна збірна України з хокею несподівано поступилася Естонії

Молодіжна збірна України з хокею несподівано поступилася Естонії

Це вже друга поразка поспіль для молодіжної збірної України

Молодіжна збірна України поступилася Естонії 1:3 у 2-му турі турніру Baltic Challenge Cup у литовській Клайпеді.

Після погрому від збірної клубів чемпіонату Латвії (2:9) надії на успіх були пов'язані з сьогоднішнім матчем проти Естонії, яка вчора також була розбита Литвою (2:7). Тим більше, що естонці також привезли на турнір в Клайпеду не найсильніший склад.

Втім, навіть це не допомогло нашій посиленій молодіжній збірній обіграти суперника. Гліб Кривошапкін відкрив рахунок в першому періоді і подарував «жовто-синім» надію, але далі закидали тільки Естонці, тричі засмутивши ворота Микити Петленка.

Нагадаємо, що Естонія - один з суперників збірної України на чемпіонаті світу в дивізіоні 1В, який пройде в квітні в Литві. При цьому команду може посилити ряд легіонерів із зарубіжних ліг другого і третього рівня, а також головна зірка естонського хокею - нападник Роберт Рооба, що представляє один з топ-клубів Фінляндії –« Ювяскюля».

Якщо врахувати, що у нинішньої національної збірної України залучити до складу гравців такого рівня немає можливості і те, що чимала частина складу молодіжної збірної може зіграти і за національну команду на чемпіонаті світу, у нашої команди вимальовуються цілком сумні перспективі у вигляді боротьби за виживання в дивізіоні 1В з цілком реальною перспективою вильоту до другого дивізіону.

У неділю, 12 листопада підопічні Андрія Срюбка зіграють заключний поєдинок турніру. Суперником «жовто-синіх» стане збірна Литви.

Baltic Challenge Cup з хокею

2-ий матч

Естонія - Україна U-20 3:1 (2:1, 1:0, 0:0)

Україна U-20: Петленко (Дьяченко); Александров - Григор'єв, Толстушко - Козачук, Табашник - Логачов, Горлушко - Фірсов; Луговий - Коваленко - Мостовий, Лялька - Мазур - Рубан, Даниленко - Кривошапкін - Лесніков, Печерських - Карпенко - Чорний.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: