Молодіжна збірна України з пляжного футболу візьме участь у турнірі у Марокко

Молодіжна збірна України з пляжного футболу візьме участь у турнірі у Марокко
Фото ФФУ

Українці зіграють з Оманом, Німеччиною та Марокко

Молодіжна збірна України з пляжного футболу візьме участь у міжнародному турнірі Morocco Beach Soccer Cup 2018, який пройде 13-15 липня у марокканському місті Агадір.

Про це повідомляє офіційний сайт Федерації футболу України.

Спочатку організатори планували провести цей турнір в інші терміни, і у змаганнях мала виступати національна збірна України з пляжного футболу. Однак нещодавно оргкомітет Morocco Beach Soccer Cup 2018 змінив дати турніру, тому було вирішено відправити захищати честь нашої країни молодіжну команду.

Українська молодь вже розпочала підготовку до матчів у Марокко, а виконувач обов'язки тренера молодіжної збірної України Євген Андрусенко запросив до табору нашої команди наступних футболістів:

голкіпери: Олексій Кіриченко («Альтернатива»), Іван Мороз («Вибір»);

польові гравці: Андрій Багацький («Вибір»), Артем Криворучко («Євроформат»), Євген Петренко («Вибір»), Віталій Левкович («Вибір»), Андрій Пашко («Альтернатива»), Олег Щитнік («Вибір»), Микита Попов («Вибір»), Дмитро Ніколаєць («Альтернатива»).

До Марокко наша молодіжна команда вирушить наступного тижня, а на турнірі зіграє проти збірних Оману, Німеччини та господарів змагань.

Розклад матчів на турнірі (час київський):

13.07. Україна – Оман. 19.00
14.07. Україна – Німеччина. 19.00
15.07. Україна – Марокко. 21.15

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: