Мотоспорт. Турнірна таблиця після Гран Прі Японії

Мотоспорт. Турнірна таблиця після Гран Прі Японії

Після перемоги Андреа Довіціозо на Мотегі боротьба за титул загострюється

Після гонки в Японії Маверіку Віньялесу буде важко продовжувати боротися за чемпіонство, хоча математичні шанси виграти титул MotoGP у нього досі існують.

До закінчення сезону залишилось три гонки, в яких можна здобути максимально 75 очок, а лідеру турнірної таблиці Маркесу гонщик Yamaha поступається 41 балом.

Два наступних місця - четверте і п'яте відповідно - посідають Дані Педроса і Валентино Россі, які вже остаточно вибули з боротьби за титул. Вони вдвох закінчили вікенд без очок -  Педроса через схід, а Россі через аварію.

На шостій позиції знаходиться Жоанн Зарко, на рахунку якого 125 балів. Він найкращий як серед сателітних гонщиків, так і серед дебютантів прем'єр-класу цього року. 

Він може поступитися званням найкращого незалежного гонщика Даніло Петручі, який на сьомій позиції зараз має на 14 очок менше за Зарко.

А от те, що француз стане найліпшим новачком року, вже відомо напевно, адже його головний конкурент у цьому протистоянні, товариш по команді Tech3 Йоннас Фольгер (десяте місце і 84 очки), не ганявся в Японії через хворобу і скоріш за все, не братиме учать у решті вікендів року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: