На змаганнях у Словаччині українські фехтувальниці здобули три нагороди

На змаганнях у Словаччині українські фехтувальниці здобули три нагороди

Двічі українки піднялися на п'єдестал в індивідуальних змаганнях, ще одного разу - у командних

Дві українські рапіристки Аліна Полозюк і Катерина Буденко піднялися на п'єдестал пошани у Шаморині (Словаччина) на етапі кадетського циклу з фехтування.

І Буденко, і Полозюк виграли всі бої у груповому раунді та стартували в «олімпійці» під другим і шостим номером відповідно, інформує офіційний сайт Національної федерації фехтування України.

Обидві українки без проблем дійшли до півфіналу, де Буденко поступилася майбутній чемпіонці турніру Ребеці Кандеску з Румунії – 8:15.

Полозюк, у свою чергу на даній стадії виграла у румунки Андреї Георге з мінімальною перевагою - 15:14, а у фіналі не впоралася з кривдницею Буденко, програвши з рахунком 6:15.

Таким чином, Буденко завоювала бронзу кадетського турніру, а Полозюк – срібло.

Водночас, збірна України з фехтування на рапірах у складі Катерини Буденко, Аліни Полозюк, Дар'ї Миронюк та Олександри Ребчуновської стали другими.

В 1/8 фіналу українки не зазнали проблем з командою «Польща-3», завершивши зустріч з рахунком 45:11, опісля виграли у першої команди полячок – 43:30.

У боротьбі за путівку до фіналу українки перемогли чешок – 45:26. У вирішальному поєдинку українські рапіристки не впоралися зі збірною Румунії, програвши 26:45.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: