Нардеп Рибалка став главою ради Національної ліги професійного боксу

Нардеп Рибалка став главою ради Національної ліги професійного боксу
Фото: Facebook Сергія Рибалки

Під час засідання Ради також обговорили необхідність створення музею професійного боксу в Києві

Народного депутата України, члена фракції Радикальної партії Олега Ляшка та главу комітету ВР з питань фінансової політики і банківської діяльності Сергія Рибалку обрано главою Ради Національної ліги професійного боксу України.

Про це Рибалка написав на своїй сторінці у Facebook.

«Мені було дуже приємно, що на засіданні Ради національної ліги професійного боксу України одностайним рішенням усіх членів мене обрали його головою. Для мене це велика честь, особливо тому, що на цю посаду мене рекомендував президент Національної ліги професійного боксу України, заслужений тренер Радянського Союзу, справжній метр українського боксу Михайло Михайлович Зав'ялов», - написав Рибалка.

Він також висловив подяку всім членам Ради НЛПБ за довіру і підтримку його кандидатури.

«Обіцяю, що соромно за мене не буде. Робитиму все, щоб розвивати український бокс і сприяти вихованню нових українських зірок світового боксу», - зазначив нардеп.

За його словами, бокс є національним видом спорту в Україні.

«Сьогодні ми вже маємо 10 чемпіонів світу з боксу. Наші боксери найкращі в світі, адже в нашій державі видатні тренери з боксу. І ми повинні зробити все, щоб цей вид спорту успішно розвивався і далі, і щоб кожна дитина могла займатися ним», - підкреслив новий глава Ради НЛПБ.

Він також зазначив, що під час засідання Ради його члени також обговорили необхідність створення музею професійного боксу в Києві.

«Щоб кожен український чемпіон міг виставити свої трофеї, аби популяризувати цей вид спорту серед молодого покоління. Сприятиму тому, щоб знайти можливості для реалізації цієї благородної мети», - резюмував Рибалка.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: