Наставник молодіжної збірної України вважає, що нічия з Нідерландами - закономірна

Наставник молодіжної збірної України вважає, що нічия з Нідерландами - закономірна
Олександр Головко. Фото ФФУ

За словами Головка, команда України не виглядала цілісно у цьому поєдинку

Головний тренер молодіжної збірної України Олександр Головко поділився враженнями після гри кваліфікації ЧЄ-2019 проти команди Нідерландів (1:1).

Наставник «синьо-жовтих» відзначив підтримку глядачів, які прийшли вболівати за «молодіжку» на «Оболонь-Арену», інформує офіційний сайт Федерації футболу України.

«Відчувалося, що люди хотіли подивитися майбутнє нашого футболу. На сьогоднішній момент, ті 11 гравців, що вийшли зі стартових хвилин, продемонстрували максимум», - розпочав Головко.

«Існують об’єктивні та суб’єктивні причини, які не дозволили нам сьогодні виграти. Обидві команди заслужили того, щоб набрати залікові бали», - додав він.

За словами тренера, команда не виглядала цілісно у цьому поєдинку.

«Ті чотири гравці, які приєдналися до нас з національної команди, були не в найкращому емоційному стані. Випускаючи їх з перших хвилин, ми ризикували, адже вони не пройшли з командою повноцінний збір», - зауважив тренер.

«Менше запитань було щодо стану Олександра Зінченка. Андрій Лунін провів гідний матч. Були запитання щодо Віктора Коваленка: критика на його адресу у ЗМІ впливає на молодого хлопця. Артем Бєсєдін не має ігрової практики, утім він виклався на повну», - пояснив наставник.

Головко додав, що тренери дивляться з впевненістю на майбутні матчі.

«У листопаді на нас чекає домашній поєдинок проти збірної Англії та зустріч з командою Шотландії на виїзді. Очікуємо, що група футболістів, яка викликалася до національної збірної, пройде з нами повноцінний збір», - підсумував наставник українців.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: