Наставник збірної Словаччини: У матчі проти України постараємося проявити всі свої найкращі якості

Наставник збірної Словаччини: У матчі проти України постараємося проявити всі свої найкращі якості
Ян Козак

Ян Козак поділився очікуваннями від прийдешнього товариського матчу проти України

Збірна України з футболу дуже складний і цікавий суперник.

Про це заявив головний тренер збірної Словаччини Ян Козак, який поділився очікуваннями від прийдешнього товариського матчу проти України.

«На жаль, випав Пекарік, який отримав пошкодження в складі «Герти». Щодо побудови команди на перспективу відповім так. Згоден, в колективі чимало футболістів, яким за 30. Тим більше, до наступного циклу чемпіонату Європи ще півтора року. Але грати будуть ті, хто на той момент буде відповідати рівню збірної. Незважаючи на вік», - зауважив фахівець.

«Збірна України? Дуже складний і цікавий суперник. Постараємося проявити всі свої найкращі якості, але в той же час потрібно не перевантажити хлопців. Андрій Шевченко? Знаю його як видатного футболіста і симпатичного молодого чоловіка. Бажаю, щоб він домігся на тренерській ниві таких же успіхів, як і під час кар'єри гравця», - додав Козак.

Тренер словаків сподівається на те, що його команда зможе обіграти збірну України, як то було у відборі на Євро-2016.

«Схема на гру? Завтра побачите. Суперник, до речі, також не дорахувався кількох основних гравців, однак він має пристойний кадровий потенціал, щоб цей факт не відбився на якості їх дій. Пам'ятаю, як ми перемогли Україну в відборі на Євро-2016. Сподіваюся, гідно зіграємо з нею і зараз», - підкреслив Козак.

Нагадаємо, матч Україна - Словаччина відбудеться 10 листопада, початок о 20:00.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: