Не відходячи від дивану: українські легкоатлетки показали, як тренуватися в квартирі (відео)

Не відходячи від дивану: українські легкоатлетки показали, як тренуватися в квартирі (відео)
Юлія Левченко намагається не нудьгувати на карантині
Фото - Instagram Юлії Левченко

Комплекс вправ від Юлії Левченко, Ірини Геращенко та Вікторії Ткачук

Своїм досвідом підготовки в умовах карантину поділилися провідні легкоатлетки – срібна призерка чемпіонату світу-2017 Юлія Левченко, інша топова стрибунка Ірина Геращенко і учасниця Олімпійських ігор-2016 на дистанції 400 метрів з бар’єрами Вікторія Ткачук.

Юлія Левченко долучилася до челенджу, започаткованого футболістом Кріштіану Роналду – зробити на швидкість вправу на прес. У положенні лежачи на спині потрібно підняти ноги і руки вгору і спробувати дістати долонями до ніг максимальну кількість разів за 45 секунд. Роналду зробив 142 повторення за 45 секунд.

Його рекорд трохи згодом побила південноафринська легкоатлетка Кастер Семеня, чарівна дівчина, яку вважали гермафродитом. Кастер зробила цілих 176 повторень! Серед українок рекорд наразі належить представниці легкої атлетики Марині Бех-Романчук – 127. Юлія Левченко у своїй спробі зробила 80 повторень за 45 секунд.

Естафету Юлія передала іншій стрибунці у висоту, своїй подрузі Ірині Геращенко, з якою разом тренується в однієї тренерки Ірини Пустовойт. Геращенко в коментарях пообіцяла, що до завершення карантину постарається повторити. А поки ділиться своїм комплексом вправ у хатніх умовах.

Також не відходячи далеко від ліжка, тренується з м’ячами учасниця Олімпійських ігор-2016 на дистанції 400 метрів з бар’єрами Вікторія Ткачук.

Нагадаємо, що основний весняний старт легкоатлетів – чемпіонат світу в приміщенні у китайському Нанкіні – був перенесений у зв’язку зі спалахом пандемії коронавірусу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: