«Непереможних не існує». Майбутній суперник Ломаченка вже обіцяє побити його

«Непереможних не існує». Майбутній суперник Ломаченка вже обіцяє побити його
Британський боксер Ентоні Кролла вийде на ринг проти Василя Ломаченка 12 квітня в Лос-Анджелесі

«Ніхто не є непереможним. Це довів сам Ломаченко. Він зазнав першої поразки в кар'єрі досить рано»

Британський боксер Ентоні Кролла вірить в свою перемогу над чемпіоном світу WBA і WBO Василем Ломаченко, з яким він проведе поєдинок 12 квітня.

«Я вірю, що зможу знову виграти титул чемпіона світу, і саме для цього я і б'юся.

Це найбільший бій, який можна було влаштувати для мене. Я його заслужив, я отримав цей шанс не просто так. З тих пір як я втратив титул в поєдинку з Хорхе Лінаресом, я повернувся і здобув три солідні перемоги.

Я не виграв в лотереї, отримавши бій з Василем Ломаченко, тому чекаю зустрічі з нетерпінням. З віком я став більше любити тренування. Ніхто не є непереможним. Це довів сам Ломаченко. Він зазнав першої поразки в кар'єрі досить рано», - сказав Кролла Sky Sports.

Нагадаємо, бій пройде 12 квітня в Лос-Анджелесі (США) на арені Staples Center. Трансляція поєдинку відбудеться в прямому ефірі на ESPN+.

Спочатку українець мав зустрітися з чемпіоном IBF Річардом Коммі (28-2, 25 КО), але ґанець пошкодив руку в титульному бою проти чеченця Іси Чанієва (13-2, 6 КО).

Ломаченко перейшов в легку вагу минулого року і завоював два титули за два бої, перемігши венесуельця Хорхе Лінареса в бою за пояс за версією WBA і пуерториканця Хосе Педрасу за титул WBO.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: