Німецькі ЗМІ оцінили гру Ярмоленка в матчі проти «Ганноверу»

Німецькі ЗМІ оцінили гру Ярмоленка в матчі проти «Ганноверу»

За виїзну поразку з «Ганновером» від журналістів дісталося всім гравцям «Боруссії»

Неабияка частка критики, що обрушилася на футболістів «Боруссії» в німецьких ЗМІ, стала наслідком вчорашньої виїзної поразки дортмундців від «Ганновера» (4:2) в рамках десятого туру Бундесліги.

Багато видань не встигли персоніфікувати винуватців, обмежившись констатацією загальної сумної картини команди Петера Боша. Втім, знайшлися і ті, хто спробував розкласти невдачу по поличках.

Наприклад, головне спортивне видання Рура Revier Sport, більш-менш стерпне оцінку за гру в Ганновері виставило тільки голкіперу «джмелів» Роману Бюркі (2). Решта отримали по повній програмі.

Що стосується атакуючого півзахисника збірної України Андрія Ярмоленка, який провів на полі 74 хвилини, то від RS він отримав незадовільну четвірку з таким коментарем: «Крайній атакуючий хавбек багато переміщався, борючись і в атаці, і в обороні. Він міг переламати хід зустрічі ще в першому таймі, але не влучив м'ячем з семи метрів у порожні ворота на 36 хвилині».

Нижче Андрія журналісти оцінили дії таких авторитетних футболістів команди, як П'єр-Емерік Обамеянг (5,5), Нурі Шахін (4,5), Марк Бартра (5) і Сократіс Папастатопулос (5).

Поразка в Ганновері і перемога «Баварії» над «Лейпцигом» (2:0), дозволили мюнхенцям відсунути «Боруссію» на другу сходинку в турнірній таблиці Бундесліги. Команди розділяють три очки.

Вже в наступному турі (4 листопада) дортмундці в рідних стінах приймуть якраз команду Юппа Хайнкеса.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: