Новий спортивний канал отримав дозвіл на трансляцію в Україні

Новий спортивний канал отримав дозвіл на трансляцію в Україні
Setanta Sports 
Футбум

Ліцензію Національної ради з питань телебачення і радіомовлення отримав канал Setanta Sports

В Україні з’явиться новий спортивний телеканал. Національна рада з питань телебачення і радіомовлення 1 серпня внесла ірландський телеканал Setanta Sports до списку іноземних каналів, які дозволені для ретрансляції на території України, інформує Телекритика.

«Ми вивчили всі обставини питання і поки у контрольно-ревізійного управління немає зауважень», – повідомив член Нацради Сергій Костинський. 

Раніше розгляд питання про надання ліцензії телеканалу переносився через нібито неоплачену в Україні рекламу в ефірі Setanta Sports. Втім подібні факти в підсумку не виявили.

Канал здійснює мовлення цілодобово англійською і російською мовами. Setanta Sports планував розпочати мовлення 1 серпня. Канал отримав ексклюзивні права на показ англійської Прем’єр-ліги в Україні впродовж трьох сезонів. Також він транслюватиме Кубок Англії, шотландську Прем’єр-лігу, чемпіонат англійської футбольної ліги, Кубок Англійської футбольної ліги, UFC, НХЛ, «Формулу-1» і НБА. Дистриб’ютором телеканалу в Україні є компанія StarLightDigital, яка поширює канали групи StarLightMedia. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: