Новий тренер збірної Словаччини розповів, наскільки важливий для нього матч з Україною

Новий тренер збірної Словаччини розповів, наскільки важливий для нього матч з Україною
Павел Гапал
Фото взяте з сайту ФФУ

Для словаків поєдинок з українцями надзвичайно важливий з точки зору турнірної ситуації

Головний тренер збірної Словаччини Павел Гапал на прес-конференції напередодні поєдинків його команди з Україною та Чехією відповів на запитання представників ЗМІ.

12 листопада збірна Словаччини зібралася на перший навчально-тренувальний збір під керівництвом Павела Гапала, інформує офіційний сайт Федерації футболу України.

Перед початком збору наставник словацької команди розповів журналістам про завдання, які стоять перед його підопічними.

«Ми знаємо становище у групі й математику теж. Важливі обидві зустрічі, і готуватися ми будемо до кожної окремо. Ми повинні взяти очки в матчі проти України, щоб вирушити до Праги з розумінням того, що нам потрібна просто перемога, а не перемога з різницею у два м'ячі. Звичайно, ми зробимо все можливе, аби домогтися виграшу в обох поєдинках», - сказав Гапал.

«Ми будемо працювати над становленням власного стилю гри. У тренерського штабу є ідеї, які ми разом із командою постараємося втілити в життя. Ми надамо гравцям максимум інформації як по збірній України, так і по збірній Чехії. Матч з українцями надзвичайно важливий з точки зору турнірної ситуації. Я хочу запросити глядачів прийти й допомогти нам на прекрасному стадіоні у Трнаві. Я впевнений, що переповнені трибуни змусять гравців робити все можливе й неможливе, щоб порадувати вболівальників», - підкреслив наставник.

Нагадаємо, свій останній матч групового раунду Ліги націй збірна України проведе 16 листопада. У Трнаві «синьо-жовті» зіграють із підопічними Павела Гапала, для якого цей поєдинок буде дебютним. Початок гри – о 21:45 за київським часом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: