Один із топових супертяжів перед титульним боєм погорів на допінгу

Один із топових супертяжів перед титульним боєм погорів на допінгу
Якби то був не професійний бокс, то повторне відсторонення означало б довічну дискваліфікацію
talkSPORT

Ділліан Вайт знову отримає дискваліфікацію

Британський супертяж Ділліан Вайт (26-1, 18 КО) провалив тест на допінг напередодні виграного 20 липня у Лондоні (Англія) бою з колумбійцем Оскаром Рівасом (26-1, 18 КО), інформує BoxingScene.

На кону бою був «тимчасовий» титул за версією WBC, тому Вайт бере участь в їх спільній з VADA програмі Clean Boxing. Але, виявляється, «зловили» британця співвітчизники з UKAD (Британське антидопінгове агентство).

За даними джерел, інформація про провалений допінг-тест прийшла акурат напередодні бою - 17 липня. Нібито про це були попереджені і боєць, і його команда, і промоутер Едді Герн (Matchroom Boxing).

Проте шоу відбулося. У Британії своєрідні правила стосовно допінгу. Вважається, що боєць має право на апеляцію (зокрема і розтин проби Б). І до тих пір, поки не буде прийнято остаточне рішення, Британська боксерська рада (ВВВоС) не може заборонити проведення поєдинку.

Герн категорично заперечує всі звинувачення: «У відповідь на новину можу тільки підтвердити, що обидва боксери пройшли велику програму тестів від VADA і UKAD. Обидві організації і Британська боксерська рада дали добро на проведення бою».

Вайт раніше вже попадався на допінгу. У 2012 році в його організмі виявлено сліди метилгексанаміну. Тоді Ділліан отримав відсторонення на два роки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: