Один з помічників Шевченка залишив збірну України. Заради Росії?

Один з помічників Шевченка залишив збірну України. Заради Росії?
Андрій Шевченко. Фото ФФУ

Головний тренер збірної поінформував, що Рауль Ріанчо залишив тренерський штаб

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко підбив підсумки останнього збору національної команди.

Окрім того, фахівець заявив, що один з його помічників – Рауль Ріанчо – залишає тренерський штаб «синьо-жовтих», інформує офіційний сайт Федерації футболу України.

«и провели якісний збір, цей час із командою дав нам змогу перевірити велику групу гравців. уже шкода тих, хто через травми не взяв участь у заняттях і матчах», - сказав Шевченко.

«Проте інформації багато, ми мали нагоду її проаналізувати. За дві гри ми випробували різні комбінації, сполучення виконавців у центрі поля. Не всі хлопці прибули в однаковому стані, це відчувалося. Утім, усі мали велике бажання закріпитися у команді, показати себе тренерам», - додав він.

За словами тренера, він ставив цього разу перед гравцями конкретне завдання – результат.

«Нам потрібно вміти грати на результат. Попереду вже офіційні матчі. Восени ми стартуємо у новому турнірі, Лізі націй, там не буде часу на експерименти. Гадаю, що у вересні фізичні кондиції футболістів будуть кращими, це буде вже майже середина наступного сезону. Ми працювали з прицілом на осінь», - зауважив він.

«Також хотів би повідомити, що припинив співпрацю зі збірною України один із наших тренерів – Рауль Ріанчо. Він залишає команду. Ми дуже вдячні Раулю за його роботу та бажаємо успіхів у майбутньому» - підсумував Шевченко.

Раніше була інформація, що Ріанчо працевлаштувався у московському «Спартаку».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: