«Олімпік» оголосив про підписання контрактів ще з двома футболістами

«Олімпік» оголосив про підписання контрактів ще з двома футболістами
Фото ФК «Олімпік»

Сергій Мелінішін і Євген Трояновський у новому сезоні гратимуть за донецьку команду

Ще два футболісти поповнили ряди «Олімпіка» напередодні старту нового сезону.

Контракти з донецьким клубом підписали екс-захисник «Волині» Сергій Мелінішін, а також колишній півзахисник ФК «Полтава» Євген Трояновський.

Із Сергієм клуб уклав контракт терміном на три роки, Євген підписав дворічну угоду, інформує офіційний сайт ФК «Олімпік».

Мелінішін (21 рік) – вихованець академії львівських «Карпат», з 2014 року виступав у складі луцької «Волині». Діє на позиції центрального захисника. У Прем'єр-лізі Сергій відіграв 10 матчів, ще шість поєдинків провів у складі лучан у Першій лізі.

Трояновський (25 років) – уродженець Донеччини, починав свій шлях у футболі у столиці України – в академії київського «Динамо».

Однак в 14-річному віці перебрався в академію донецького «Металурга», у складі якого дебютував у Прем'єр-лізі. Всього в УПЛ зіграв дев'ять матчів, але має величезний досвід виступів у Першій лізі, де провів 90 ігор і забив 18 м'ячів.

У минулому сезоні був одним з лідерів ФК «Полтава» й отримав чимало схвальних відгуків про свою гру з боку фахівців і вболівальників.

Свого часу залучався до матчів молодіжної збірної України, у складі якої зіграв три матчі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: