Паралімпійська збірна України з футболу виграла міжнародний турнір в Австрії

Паралімпійська збірна України з футболу виграла міжнародний турнір в Австрії
Фото НКСІУ

Команда підходить до чемпіонату Європи у доброму гуморі

Команда вітчизняних футболістів з наслідками дитячого церебрального паралічу продовжує підготовку до континентальної першості.

На міжнародному турнірі в австрійському Лафамюнді, який проходив 15-25 червня, паралімпійська збірна України стала переможцем.

Про це повідомляє офіційний сайт Федерації футболу України з посиланням на Національний комітет спорту інвалідів України.

Суперниками «синьо-жовтих» були команди Італії, Німеччини, Ірландії й Австрії.

На змаганнях збірна виступила у наступному складі: Антон Балакай, Сергій Беденок, Іван Доненко, Іван Шкварло, Тарас Дутко, Едгар Каграманян, Артем Красильников, Богдан Кулинич, Олег Лень, Дмитро Молодцов, Віталій Романчук, Костянтин Симашко, Віталій Трушев, Артем Шеремет, Станіслав Подольський, Сергій Зінченко.

Паралімпійська збірна України продовжує підготовку до чемпіонату Європи, який пройде з 22 липня по 6 серпня 2018 року у Нідерландах. Згідно з жеребкуванням турніру, «синьо-жовті» потрапили до групи В, де зіграють проти Англії, Росії, Фінляндії й Іспанії.

Паралімпійська збірна України п’ять разів ставала чемпіоном Європи (1999, 2002, 2006, 2010, 2014), у тому числі перемігши на останньому континентальному форумі у Португалії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: