Паулінью: В Україні люди багато п'ють і мене називали чорним

Паулінью: В Україні люди багато п'ють і мене називали чорним

Гравець «Зорі» дав інтерв'ю бразильському виданню

Півзахисник «Зорі» Паулінью, що нині не грає за команду, поділився враженнями від життя в Україні.

В інтерв'ю бразильському виданню R7 хавбек розповідає, що в Україні несприятливі погодні умови, а також депресивна обстановка на вулицях.

При цьому він зазначив і проблему з расизмом, розповівши, що його образила жінка, що живе в одному будинку з його дружиною.

«Це дуже холодна країна і тут багато п'ють. Цілком звично бачити людей, які п’ють на вулицях щодня», - розповідає Паулінью.

«Вона йшла поруч з моєю дружиною і назвала мене «чорним» і «мавпою». Я вже знав мову, а тому зрозумів що було сказано. Дружина ж попросила пояснити, що вона сказала. З'ясувалося, що ця людина живе з нею в одному будинку», - сказав футболіст.

Незважаючи на це, півзахисник не хоче повертатися до Бразилії. Його влаштовує життя в Україні, але він розраховує грати в одному з європейських клубів.

«Зараз не думаю про повернення до Бразилії. Я задоволений життям з моєю родиною тут, в Україні, і все ще хочу грати у великому європейському клубі», - підсумував Паулінью.

Паулінью хотів покинути «Зорю» влітку, хоча раніше, за словами генерального директора клубу Сергія Рафаїлова, у них була домовленість про продовження контракту. Через цю ситуацію бразилець не грає за команду, а також не включений в заявку «Зорі» на Лігу Європи.

Чинний контракт Паулінью розрахований до кінця поточного року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: