Перемоги Липового та Яковлєва. Результати українських баскетболістів за кордоном

Перемоги Липового та Яковлєва. Результати українських баскетболістів за кордоном
В’ячеслав Кравцов (справа)

А от команди Пустового та Кравцова зазнали поразок

«Промітеас» захисника збірної України Олександра Липового закріпився на п’ятій сходинці у турнірній таблиці чемпіонату Греції.

Команда українського легіонера на виїзді перемогла «Кіміс» (73:68), а Липовий, вийшовши у старті, відіграв 35 хвилин, набрав п’ять очок, зібрав 14 підбирань, зробив чотири передачі та перехоплення, інформує сайт ФБУ.

Центровий збірної України Артем Пустовий не врятував іспанський «Обрадойро» від поразки у виїзному матчі Ліги АСВ проти «Гран Канарії» (64:82). Вийшовши у старті, наш бігмен отримав 20 хвилин ігрового часу, набрав шість очок, зібрав п’ять підбирань і зробив три блок-шоти.

«Ешкішехір» центрового збірної України В’ячеслава Кравцова зазнав виїзної поразки у матчі чемпіонату Туреччини, поступившись «Галатасараю» - 78:84. Наш бігмен вийшов у старті й отримав лише шість хвилин ігрового часу, зробивши чотири підбирання та перехоплення.

Форвард української збірної В’ячеслав Бобров не врятував свій «П’єно Жвайгждес» від виїзної поразки у матчі чемпіонату Литви проти «Шауляю» (79:100). Бобров вийшов у старті, відіграв 26 хвилин, набрав 11 очок, зробив чотири підбирання, два перехоплення, передачу та блок-шот.

Максим Корнієнко відіграв 15 хвилин у поєдинку литовської «регулярки», у якому його «Ювентус» вдома поступився «Лєтувос Рітас» (92:104). Вийшовши з лави, український форвард набрав сім очок, зробив підбирання та передачу.

Український форвард латвійського «Вентспілса» Денис Яковлєв відіграв 17 хвилин у домашньому матчі, який команда українця виграла з рахунком 82:64. Форвард набрав три очки, зібрав шість підбирань, зробив передачу та перехоплення.

Бігмен збірної України Ігор Зайцев отримав 15 хвилин ігрового часу у виїзному матчі чемпіонату Польщі, в якому його «Роса Радом» переміг «Штельмет» з рахунком 91:88. Українець набрав вісім очок, зібрав три підбирання та зробив передачу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: