Перші Всесвітні урбаністичні спортивні ігри відбудуться у 2019 році у Лос-Анджелесі

Перші Всесвітні урбаністичні спортивні ігри відбудуться у 2019 році у Лос-Анджелесі

Суперником цього американського міста був Будапешт

5 листопада в Лозанні (Швейцарія) Глобальною асоціацією міжнародних спортивних федерацій (GAISF) було оголошено, що перші Всесвітні урбаністичні ігри відбудуться вже через 10 місяців, а прийматиме їх Лос-Анджелес.

Як було зазначено під час оголошення, обирати довелось між двома містами: Будапештом (Угорщина) та Лос-Анджелесом (США), інформує сайт Спортивного комітету України.

«Рада прийняла дуже складне рішення. Перші Всесвітні урбаністичні ігри стануть історичною подією, і ми впевнені, що Лос-Анджелес стане чудовим господарем, адже це молоде, енергійне та творче місто, яке допомагає формувати молодіжну культуру та урбаністичні види спорту» - прокоментував вибір старший віце-президент GAISF Рафаеле Чиуллі.

The World Urban Games-2019 стануть п'ятиденним фестивалем, який поєднає спортивні змагання, музику та культуру нового покоління.

До основної програми змагань увійдуть сім видів спорту, а саме: баскетбол - 3х3 (FIBA), BMX Freestyle (UCI), скелелазіння - боулдеринг (IFSC), брейк-денс (WDSF), спорт з літаючим диском (WFDF), паркур (FIG), скейтбординг - стріт і парк (World Skate) та роликовий спорт - фристайл (World Skate).

Участь в основній програмі візьмуть до 700 спортсменів. На додаток, організаторами планується розширення програми ще принаймні чотирма іншими видами спорту, які долучать до змагань ще близько 100 спортсменів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: