Підсумковий турнір WTA 2017. Вільямс здобуває важку перемогу і виходить у фінал змагань

Підсумковий турнір WTA 2017. Вільямс здобуває важку перемогу і виходить у фінал змагань

У фінпалі зійдуться Каролін Возняцькі та Вінус Вільямс

У вирішальному протистоянні за головний трофей 29 жовтня зійдуться шоста ракетка світу датчанка Каролін Возняцькі та п'ятий номер світової класифікації американка Вінус Вільямс.

Услід за перемогою Возняцькі над третьою ракеткою світу Кароліною Плішковою з Чехії, Вільямс в іншому півфіналі взяла гору над француженкою Каролін Гарсією (8) - 6:7 (3:7), 6:2, 6:3.

На початку першого сету тенісистки обмінялися брейками, після чого до самого тай-брейка продовжували захищати свою подачу. Гарсія не змогла реалізувати перший сетбол на подачі суперниці в десятому геймі, але вже на тай-брейку змусила американку помилитися і вийшла вперед.

Уже в другому сеті Вільямс стала допускати набагато менше помилок, що допомогло їй двічі виграти гейм на подачі Гарсії, з третьої спроби реалізувавши сетбол, і впевнено перевести гру у вирішальний сет.

Жодного брейк-поінта не заробили учасниці зустрічі аж до восьмого гейму, коли Вінус з другого разу зуміла зробити брейк. Гарсія постаралася втретє повторити свій камбек з 3:5, вигравши три поспіль очки, але так і не змогла зрівняти рахунок.

Недільний фінал в Сінгапурі стане для 37-річної американки третім на Підсумкових турнірах і першим з 2009 року. Тоді Вінус програла своїй молодшій сестрі Сирені, а сезоном раніше виграла титул, обігравши у вирішальному матчі Віру Звонарьову.

BNP Paribas

WTA Finals Singapore presented by SC Global

Призовий фонд: $7,000,000

Півфінал

Вінус Вільямс (США, 5) - Каролін Гарсія (Франція, 8) 6:7 (3), 6:2, 6:3

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: