Повний комплект медалей – в активі українців на молодіжному чемпіонаті Європи з дзюдо

Повний комплект медалей – в активі українців на молодіжному чемпіонаті Європи з дзюдо
Василина Кириченко

Нагороди здобули Василина Кириченко, Анастасія Турчин та Артем Лесюк

По одній медалі всіх достоїнств вдалося завоювати українським дзюдоїстів, посівши п'яте місце у загальному заліку на молодіжному чемпіонаті Європи, що завершився у Подгориці.

Для Василини Кириченко це вже п'ята медаль з європейських і світових першостей і друге чемпіонське звання, інформує офіційний сайт Федерації дзюдо України.

Вперше чемпіонкою Василина стала на юніорському чемпіонаті у 2015 році в Оберварті, тричі вона була бронзовою призеркою чемпіонатів Європи серед кадетів і юніорів, а також кадетського чемпіонату світу.

Розправившись на старті турніру з полячкою Анною Залезною, львів'янка не залишила шансів на перемогу Маркеті Паулусовій з Чехії й Аніті Формеле з Польщі.

У фіналі ізраїльська спортсменка Раз Гершко, яка ціною травми намагалася уникнути падіння, відмовилася від подальшої боротьби, не зумівши скласти конкуренцію Кириченко.

Дворазова чемпіонка Європи U23 Анастасія Турчин, яка виступає за Волинську область, не змогла завоювати почесний титул в третій раз, програвши фінальну зустріч задушливим прийомом німкені Анні-Марії Вагнер.

Киянин Артем Лесюк став бронзовим призером чемпіонату, вигравши у вирішальній сутичці у першого номера жеребкування бельгійця Йорра Верстретена.

З трьома медалями збірна України посіла п'яте підсумкове місце серед 40 команд, які брали участь в останньому індивідуальному старті європейського календаря 2017 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: