Представник Федерації футболу: У Шевченка чинний контракт спливає влітку 2018 року

Представник Федерації футболу: У Шевченка чинний контракт спливає влітку 2018 року
Юрій Запісоцький. Фото ФФУ

За словами Юрія Запісоцького, поки що офіційно нова угода з фахівцем не підписана

У понеділок, 6 листопада, у Будинку футболу відбулося засідання виконавчого комітету Федерації футболу України.

Після закінчення офіційної зустрічі у брифінгу для журналістів взяв участь генеральний секретар ФФУ Юрій Запісоцький, інформує офіційний сайт організації.

«Усі чекали першого питання порядку денного. Ми заслухали звіт головного тренера національної команди, також розглянули кілька процедурних моментів по Прем’єр-лізі, ПФЛ, зміни до календаря. У різному обговорили матеріали робочої групи стосовно реформи професіонального футболу», - сказав він.

За словами Запісоцького, на засіданні Виконкому жодних рішень, які б стосувалися контракту Андрія Шевченка із ФФУ, не приймалося.

«Станом на сьогодні в Андрія Шевченка є чинний контракт, термін якого спливає влітку 2018 року. Ми заслухали звіт головного тренера, а сам Андрій Миколайович запропонував уже найближчим часом презентувати свою програму на майбутнє. Терміни чинного контракту це дозволяють. Виконком та комітет національних збірних команд її детально проаналізують, вивчать, і буде прийняте відповідне рішення», - додав Запісоцький.

У виступах членів виконкому, зокрема голови комітету національних збірних Мирона Маркевича та технічного директора Олега Протасова, оцінки діяльності наставника збірної були позитивними.

Нагадаємо, напередодні була інформація, що Андрій Шевченко і надалі тренуватиме збірну України з футболу.

Наставник навіть пообіцяв, що збірна України зіграє на Євро-2020.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: